Jeg ble heldigvis ferdig

I dag er det, som de fleste fått med seg, 17.mai. Denne dagen har jeg gledet meg masse til i mange dager. Har nok gledet meg litt ekstra i år pga jeg har strikket klærne som guttene mine hadde på seg i dag. Jeg begynte like før påske, og jammen ble jeg ikke ferdig i tide. Det er så artig når man får mange kommentarer hvor fine guttene er, da blir jeg ekstra stolt ;)

Dagen begynte rolig, i 7 tiden gikk salutten. Heldigvis våknet ikke storebror og lillebror lå våken i senga vår når salutten gikk av, men han reagerte heldigvis ikke heller. Like etterpå våknet storebror og kom inn i senga vår. Der ble vi liggende en stund før samboer tok å sto opp med barna. Som vanlig ble jeg liggende igjen som et slakt i senga. Jeg sto opp en time senere, da var det tid for å dusje og så ammet jeg lillebror. Han ble lagt ute i vogna like etterpå, og så var det tid for å spise frokost for oss andre. Lillebror og storebror hadde spist når de sto opp. Etter frokost fikk storebror se på tv mens jeg gikk for å ordne håret, og samboer holdt på med andre ting. Etter jeg var ferdig å ordne håret, var det plutselig ikke lang tid igjen til vi måtte dra, og lillebror lå enda ute i vogna og sov, og storebror og samboer var ikke ferdigkledd. Det ble litt stress før vi kom oss avgårde, men vi rakk nå toget før det gikk i allefall ;) Toget gikk til skolen der vi var med på feiringen en stund før vi dro videre til neste feiring.

Vi var heldige med været. Det regnet på formiddagen, men når vi skulle gå i tog, hadde det sluttet å regne. Etterhvert dukket også solen opp. En veldig fin feiring sammen med min fine familie.

 

#Klompelompe #strikking #håndarbeid #17mai #feiring #stolt #gratulerermeddagen

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Raanes

Raanes

27, Saltdal

Jeg er ung dame på 27 år ;-) Jeg er utdannet barnehagelærer, men for øyeblikket er jeg hjemme i mammapermisjon. Jeg har en samboer, og sammen har vi to gutter, på 2 1/2år og 7 måneder. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord. Men mest går det i oppskrifter, oppussing og håndarbeid.

Kategorier

Arkiv

hits