Nye klær til barna

-Innlegget inneholder annonselinker-

I går kom endelig pakken jeg hadde ventet på. Hadde bestilt noen klær og sko til ungene fra Babystore.no. Her har dem masse forskjellige ting som vi som har barn trenger, blant annet klær, sko, vogner og bilstoler. Jeg liker når alt er samlet på et sted.

Jeg hadde en liten mistanke om at skoene til storebror var begynt å bli for små, og når jeg sjekket, viste det seg å stemme. Så da måtte jeg kjøpe nye sko av diverse slag. Det ble også noen klær, siden det var masse klær på salg. Ser nå at noen ting ikke er på salg lenger, så det lønner seg nok å forte seg om man vil ha med seg salget.

Jeg fant ut at Joha har en kolleksjon som heter Artic Zone, og når du kjøper et produkt fra denne kolleksjonen går det samme produktet til et barn i nød på Grønland. Jeg liker når jeg støtter noen som trenger det ved å kjøpe noe man selv trenger.

De gule støvlene er fôret, de kjentes gode å varme ut. Måtte også kjøpe sko til lillebror ;)

Klær til lillebror. Bodyen med kartet på, er fra kolleksjonen Artic Zone.

Luer og votter til lillebror.

Og noen klær til storebror, en stilongs, ei jakke, badekåpe, to boxere og ei skjorte.

De gule støvlene passet godt til dunjakka jeg kjøpte brukt til storebror.

Vikingskoene ble godt mottatt, storebror sprang fram og tilbake i stua med de. De var finere i virkeligheten enn på bildet i nettbutikken.

 

#shopping #klær #sko #nettshopping #nyeklær #babyshop


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Raanes

Raanes

27, Saltdal

Jeg er ung dame på 27 år ;-) Jeg er utdannet barnehagelærer, men for øyeblikket er jeg hjemme i mammapermisjon. Jeg har en samboer, og sammen har vi to gutter, på 2 1/2år og snart 7 måneder. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord. Men mest går det i oppskrifter, oppussing og håndarbeid.

Kategorier

Arkiv

hits