Nytt strikkeprosjekt

I dag ble jeg ferdig med mitt forrige strikkeprosjekt, et skjørt til meg selv. Legger ut bilde av dette senere i løpet av uka, når jeg har fått festet tråder og vasket det, klarte å grise på appelsinjuice på det. Ikke spør hvordan ;)

Nå har jeg begynt på mitt neste. Har nemmelig fått en idè om at jeg skal strikke 17.mai-klær til barna og meg. Vi får se hvor langt jeg kommer. Har allerede strikket skjørt til meg selv og storebror har en strikket vest som han fikk av mormoren i julegave. Og nå skal jeg strikke en pilotbukse fra Klompelompe til storebror. Senere har jeg en plan om at jeg skal strikke en bukse til lillebror og kjekkasluer fra Klompelompe til begge guttene. Samboer skulle også hatt noe, men det er ikke så lenge igjen til 17.mai.

 

#Strikking #Klompelompe #pilotbukse

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Raanes

Raanes

27, Saltdal

Jeg er ung dame på 27 år ;-) Jeg er utdannet barnehagelærer, men for øyeblikket er jeg hjemme i mammapermisjon. Jeg har en samboer, og sammen har vi to gutter, på 2 1/2år og snart 7 måneder. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord. Men mest går det i oppskrifter, oppussing og håndarbeid.

Kategorier

Arkiv

hits