Begynner visst å dra på årene

I dag mottok samboer en bryllupsinvitasjon, og vi er bedt i bryllup i sommer. Faktisk dagen etter at lillebror fyller 1 år! Så da er det kanskje på tide at han overnatter til svigers uten mamma og pappa. Eller vi skal nok overnatte der vi òg.

Dette blir vårt 2. bryllup som vi er invitert til på under 1 år. Og det ser ut til at det kan bli enda et bryllup på oss i sommer. Har kun vært i ett bryllup før det i høst, foruten om når mamma giftet seg med stefaren min. Jeg mener dette tyder på at jeg begynner å bli gamlere, det at venner av samboer gifter seg, og også de som er like gamle som meg. Barn får jo folk i nesten alle aldre, så det har ikke så mye å si. Men når man gifter seg, begynner man å bli voksen.

Det vil med andre ord si, at jeg slipper å bli voksen ;) Ikke det at jeg ikke vil gifte meg, men samboer vil ikke. Og jeg kan desverre ikke tvinge han, eller jeg kan nok om jeg virkelig vil. Men jeg vil at han skal ville det, ikke bli "tvunget".

Ikke misunnelig i det hele tatt! ;)

Wedding invitation
Licensed from: 578foot / yayimages.com


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Raanes

Raanes

27, Saltdal

Jeg er ung dame på 27 år ;-) Jeg er utdannet barnehagelærer, men for øyeblikket er jeg hjemme i mammapermisjon. Jeg har en samboer, og sammen har vi to gutter, på 2 1/2år og 5 måneder. Jeg blogger om alt mellom himmel og jord, det som måtte interessere meg.

Kategorier

Arkiv

hits